Trouwen in het Van Marlehuis

Het Van Marlehuis is bij de Gemeente Deventer geregistreerd als officiële trouwlocatie. Door het fraaie historische interieur is het Van Marlehuis zeer geschikt: van de trouwplechtigheid tot het trouwfeest, wij zijn veelzijdig gastvrij. Uiteraard behoren aansluitende festiviteiten als toasten met champagne, een receptie of diner ook tot de mogelijkheden. Zo is het Van Marlehuis de perfecte trouwlocatie.

Het ja-woord geven kan op alle dagen van de week. De trouwambtenaar kan speciaal voor u naar het Van Marlehuis komen. Wilt u trouwen in het Stadhuis, dan is dat om de hoek. Wij zijn op de hoogte van de tijden en de tarieven die de trouwambtenaar aanhoudt, dus informeer daar gerust naar.

Een trouwlunch of -diner is mogelijk tot ongeveer 75 gasten. Qua capaciteit voor een receptie of feest is het mogelijk om maximaal zo’n 100 gasten te verwelkomen. 

Graag denken wij mee over belangrijke randvoorwaarden zoals het parkeren van de trouwauto, het wel of niet strooien met rijst of confetti, ballonnen et cetera. 

Wilt u trouwen of uw partnerschap registreren in het Van Marlehuis? Mogen wij met u als paar meedenken? Overleg en bel met ons via telefoon 0570 - 616 495.