Informatie Van Marlehuis

In het Van Marlehuis verwelkomen wij u graag voor uw trouwerij of partnerschap registratie, een vergadering, uw feest of een overnachting.

Openingstijden:
Het Van Marlehuis is op reservering geopend van maandag tot en met zondag van 08.00 tot 01.00 uur.

Capaciteit:

Gobelin kamer (begane grond) 50 m2 25 zitplaatsen
Rococo kamer (begane grond) 70 m2 50 zitplaatsen
Tuinkamer (begane grond) 6 m2 8 zitplaatsen
Terras (in binnentuin) 64m2 25 zitplaatsen
Bed & Breakfast kamer, inclusief badkamer (eerste etage) 40m2

Gobelin kamer De voorkamer beschikt over een imitatie gobelin als wandbespanning waar er nog maar enkele van te bewonderen zijn in Nederland. De wandbespanning dateert uit 1750, deze is gevonden achter enkele lagen behang, vandaar de goede staat.

Rococo kamer De achterkamer, de dinerzaal, heeft een rijk rococo plafond met bijpassende schouw en lambriseringen, daterend uit 1769 met de oorspronkelijke kroonluchter.

Tuinkamer Voor een meeting met een klein aantal personen kunt u terecht in onze Tuinkamer. Deze kamer heeft rechtstreeks toegang tot het terras in de binnentuin, aan de achterkant van het pand.

Terras Ons terras met zicht over de IJsel is een unieke plek in Deventer om buiten in alle rust te genieten van een drankje met een hapje, een lunch of een diner.

Bed & breakfast kamer Op de eerste verdieping is een ruime kamer beschikbaar, inclusief een aparte badkamer. De kamer is gelegen aan de voorkant van het pand.

Culinair: Vanuit de keuken van restaurant ’t Arsenaal verzorgen wij voor u diverse lunches of diners. Laat u culinair verrassen. Natuurlijk houden wij graag rekening met eventuele diëten of speciale wensen.

Het Van Marlehuis is toegankelijk voor gasten met een rolstoel of rollator. Let echter wel op: voor de ingang zijn drie treden.

Veelzijdig gastvrij: Wij geven u graag die persoonlijke aandacht, die nodig is om in het Van Marlehuis te genieten. Onze medewerkers staan voor u klaar, zodat u en alle gasten gastvrij ontvangen en geholpen worden.