Van harte welkom!

Het Van Marlehuis is een bijzondere locatie in een historisch pand in het stadshart van Deventer. Van stijlvol trouwen tot gemoedelijk vergaderen, van verrassende zakenlunches tot verzorgde overnachtingen, van een high tea op ons terras tot feestelijke recepties: wij zijn voor u veelzijdig gastvrij!

In het Van Marlehuis aan de Polstraat 18 doen wij en onze medewerkers er alles aan u een goed en onvergetelijk verblijf te bezorgen: dat is de gastvrijheid die wij al jarenlang uitdragen.

Het Van Marlehuis kent een rijke historie, waarbij de sfeer van die historie nog steeds voelbaar is. Het verblijf in dit mooie pand combineren wij met culinaire verrassingen uit onze eigen keuken.

De kwalitatieve gerechten serveren wij vanuit ons restaurant ’t Arsenaal, het restaurant dat onder meer in de volgende toonaangevende bladen staat: Lekker 2013 en de Gault Millau gids. Ook heeft ons restaurant een Bib Gourmand. Dit houdt in dat u een kwalitatief driegangen menu eet voor maximaal € 35,- per persoon. In de keuken van ’t Arsenaal wordt met trots en liefde gekookt, waarbij uitsluitend met verse, eerlijke en regionale producten wordt gewerkt.

Wilt u een vraag stellen, de beschikbaarheid weten of een bruiloft, bijeenkomst of bed & breakfast reserveren, neem dan gerust contact met ons op via telefoon 0570 - 616 495.

Tot ziens in het Van Marlehuis!
Rob en Yolande Emaus